Uusi MobilePay – turvallisempi ja monipuolisempi

MobilePayn uusi versio julkaistaan tiistaina 23. tammikuuta 2024. Uusi MobilePay sovellus tuo mukanaan joitakin merkittäviä muutoksia, jotka parantavat sovelluksen turvallisuutta ja monipuolisuutta.

Turvallisuuden parantaminen

Uusi MobilePay parantaa sovelluksen turvallisuutta useilla tavoilla. Jatkossa voit käyttää MobilePayta vain yhdellä laitteella kerrallaan. Laitteen vaihtaminen edellyttää aina vahvaa tunnistautumista, esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Lisäksi koko nimesi tulee olemaan näkyvillä, kun lähetät tai vastaanotat rahaa. Tämä auttaa ehkäisemään huijauksia.

Uusia ominaisuuksia

Uusi MobilePay tuo mukanaan myös joitakin uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat arkeasi entisestään. Näihin kuuluvat muun muassa:

  • Uusi profiilisivu, jossa voit hallita tietoja ja asetuksiasi.
  • Parannettu maksuhistoria, josta näet kaikki maksusi yhdellä silmäyksellä.
  • Uudet maksutavat, kuten mobiilimaksut ja QR-maksut.

Miten päivität sovelluksen?

Jos sinulla on jo MobilePay- sovellus asennettuna, voit päivittää sen suoraan sovelluskaupasta. Jos sinulla ei ole sovelluksen vanhaa versiota, voit ladata sen sovelluskaupasta.

Päivitys on ilmainen.

Mitä jos en halua päivittää sovelluksen?

Jos et halua päivittää sovelluksen, voit käyttää MobilePayn vanhaa versiota siihen asti, kun se lakkaa toimimasta. Vanha versio lakkaa toimimasta 31. maaliskuuta 2024.

Yhteenveto

Uusi MobilePay on turvallisempi ja monipuolisempi kuin vanha versio. Se tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat arkeasi entisestään.

Jos käytät MobilePayta, suosittelemme, että päivität sovelluksen mahdollisimman pian. Mikäli MobilePay ei toimi, niin suosittelemme silloin ottamaan yhteyttä suoraan MobilePayn asiakastukeen.

Lue myös muita aiheita muualta: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)