Philips Hue: Älykkään valaistuksen vallankumous

Philips Hue on älyvalaistusjärjestelmä, joka mahdollistaa kotisi valaistuksen ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Järjestelmä koostuu LED-lampuista, Hue Bridgestä ja Hue-sovelluksesta. Hue Bridgen avulla voit yhdistää lamppusi langattomaan verkkoon ja ohjata niitä sovelluksella.

Philips Huen ominaisuudet:

 • Värien vaihtaminen: Voit valita lampuille miljoonista eri väristä ja luoda ainutlaatuisen tunnelman kotiisi.
 • Valaistuksen ajastaminen: Voit ajastaa lamppuja syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina.
 • Geofencing: Voit asettaa lamppuja syttymään ja sammumaan automaattisesti, kun tulet kotiin tai poistut kotoa.
 • Viihdesynkronointi: Voit synkronoida lamppusi musiikin, elokuvien tai pelien kanssa.
 • Yhteensopivuus muiden älykotilaitteiden kanssa: Philips Hue on yhteensopiva useiden muiden älykotilaitteiden kanssa, kuten Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin kanssa.

Philips Huen hyödyt:

 • Säästää energiaa: Philips Hue -lamput ovat erittäin energiatehokkaita ja voivat auttaa sinua säästämään sähkölaskussa.
 • Parantaa turvallisuutta: Voit ajastaa lamppuja syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina, mikä voi antaa vaikutelman siitä, että olet kotona, vaikka et olisikaan.
 • Luo ainutlaatuisen tunnelman: Voit valita lampuille miljoonista eri väristä ja luoda ainutlaatuisen tunnelman kotiisi.
 • Tekee elämästä helpompaa: Voit ohjata lamppuja älypuhelimella tai tabletilla, joten sinun ei tarvitse nousta sohvalta sammuttaaksesi valoja.

Philips Huen asennus:

Philips Huen asennus on helppoa. Sinun tarvitsee vain:

 1. Ruuvata Hue-lamput valaisimiin.
 2. Liittää Hue Bridge virtalähteeseen ja internetiin.
 3. Lataa Hue-sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi.
 4. Seuraa sovelluksen ohjeita yhdistääksesi lamppusi Hue Bridgeen.

Philips Huen hinta:

Philips Huen hinta vaihtelee lampun tyypin ja ominaisuuksien mukaan. Yksittäisen lampun hinta on noin 20-50 euroa. Hue Bridgen hinta on noin 50 euroa.

Philips Huen vaihtoehdot:

Philips Huella on useita kilpailijoita, kuten LIFX, Sengled ja IKEA Tradfri. Nämä järjestelmät tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia kuin Philips Hue, mutta ne voivat olla hieman edullisempia.

Philips Huen tulevaisuus:

Philips Hue on jatkuvasti kehittyvä järjestelmä. Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti, ja Philips Hue on yhteensopiva yhä useamman älykotilaitteen kanssa.

Kuva: philips hue