OnePlus Watch 2-älykello: Tyylikäs ja monipuolinen kello Wear OS:llä

OnePlus Watch 2 on älykello, joka yhdistää tyylikkään muotoilun, laajan ominaisuusvalikoiman ja pitkän akunkeston. Se on seuraaja alkuperäiselle OnePlus Watchille ja tuo mukanaan useita parannuksia, mukaan lukien Wear OS -käyttöjärjestelmän, parannetun suorituskyvyn ja pidemmän akunkeston.

Suunnittelu ja rakenne

OnePlus Watch 2 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on 1,43 tuuman AMOLED-näyttö. Näyttö on kirkas ja selkeä, ja se on helposti luettavissa myös auringonpaisteessa. Kello on saatavana kahdessa värivaihtoehdossa: musta ja hopea.

Kello on mukava käyttää pitkiäkin aikoja, sillä se on kevyt ja sen ranneke on valmistettu pehmeästä fluorokumista. Kello on myös 5 ATM:n vesitiivis, joten sitä voi käyttää uinnissa ja suihkussa.

Ominaisuudet

OnePlus Watch 2:ssa on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään terveenä ja ajan tasalla. Kellolla voi seurata sykettä, uniapneaa, veren happipitoisuutta ja stressiä. Se voi myös seurata yli 100 erilaista urheilulajia ja aktiviteettia.

Kellolla voi myös käyttää Google Assistant -avustajaa, ja sillä voi vastaanottaa puheluita ja tekstiviestejä. Kelloon voi myös ladata sovelluksia Google Play Kaupasta.

Akunkesto

OnePlus Watch 2:n akunkesto on jopa 100 tuntia älytilassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kelloa koko viikon ajan ilman lataamista. Kello latautuu täyteen noin 45 minuutissa.

Tekniset tiedot

OminaisuusArvo
Näyttö1,43 tuuman AMOLED
MateriaaliRuostumaton teräs
Paino40 grammaa
AkunkestoJopa 100 tuntia
Vedenkestävyys5 ATM
KäyttöjärjestelmäWear OS
YhteensopivuusAndroid
*Katso tarkemmat tiedot OnePlussan omilta sivuilta.

Hinta ja saatavuus

OnePlus Watch 2:n hinta on 329 euroa. Se on saatavana OnePlusin verkkosivustolta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Yhteenveto

OnePlus Watch 2 on tyylikäs ja monipuolinen älykello, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia edulliseen hintaan. Se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät älykelloa, joka on sekä tyylikäs että käytännöllinen.

OnePlus Watch 2:n plussat ja miinukset

Plussat:

  • Tyylikäs muotoilu
  • Laaja valikoima ominaisuuksia
  • Pitkä akunkesto
  • Edullinen hinta

Miinukset:

  • Ei sisäänrakennettua GPS:ää
  • Ei tue iOS:ää

OnePlus Watch 2 vs. muut älykellon kilpailijat

OnePlus Watch 2 kilpailee useiden muiden älykellojen kanssa, kuten Samsung Galaxy Watch 4:n ja Garmin Venu 2:n kanssa. OnePlus Watch 2 on edullisempi kuin nämä kellot, ja sillä on samanlainen ominaisuusvalikoima. OnePlus Watch 2:ssa ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua GPS:ää, eikä se tue iOS:ää.

Lopullinen arvio

OnePlus Watch 2 on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät tyylikästä ja monipuolista älykelloa edulliseen hintaan. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten sykkeen ja unen seurannan, yli 100 urheilutilan ja Google Assistant -avustajan. Kellolla on myös pitkä akunkesto ja se on mukava käyttää. Jos etsit älykelloa, joka ei ole liian kallis ja tarjoaa paljon ominaisuuksia, OnePlus Watch 2 on erinomainen vaihtoehto.

Lisätietoja OnePlus Watch 2:sta löydät OnePlusin verkkosivuilta: https://www.oneplus.com/us/oneplus-watch-2

Kuva: OnePlus