Iittala Outlet – löydä aidot suomalaiset design-tuotteet edullisesti

Iittala on yksi Suomen tunnetuimmista design-tuotemerkkeistä. Sen valikoimasta löytyy kattavaa valikoimaa lasia, keramiikkaa, posliinia, metalleja ja muita kodin sisustuksen tuotteita. Iittala Outlet -myymälöistä löydät näitä tuotteita edullisesti, sillä myynnissä on sekä uusia että käytettyjä tuotteita.

Iittalan outlet-myymälät Suomessa

Iittalalla on Suomessa viisi outlet-myymälää:

  • Iittala outlet Iittala (Iittalan Lasimäki)
  • Iittala outlet Vantaa (Tammisto)
  • Iittala & co Iso Omena (Espoo)
  • Fiskars Shop Fiskars (Fiskarsin Ruukki)
  • Iittala & co Kuopio (Matkus)

Myymälät sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten sinun on helppo löytää lähin myymälä. Myymälöiden aukioloajat vaihtelevat, joten tarkista ne Iittalan verkkosivuilta ennen vierailua.

Mitä Iittala Outlet -myymälöistä löytyy?

Iittala Outlet -myymälöistä löydät laajan valikoiman Iittalan tuotteita. Myynnissä on sekä uusia että käytettyjä tuotteita.

Uudet tuotteet ovat yleensä 1- tai 2-laatuisia. 1-laatuiset tuotteet ovat täysin moitteettomia, kun taas 2-laatuisissa tuotteissa voi olla pieniä virheitä, kuten naarmuja tai halkeamia.

Käytetyt tuotteet ovat yleensä hyväkuntoisia, mutta niissä voi olla kulumisen jälkiä. Myymälöissä on myös tarjolla erikoiseriä, kuten rajoitettuja painoksia ja poistumassa olevia tuotteita.

Iittala Outlet -alennukset

Iittala Outlet -myymälöissä on aina edulliset hinnat. Uudet tuotteet ovat yleensä 20-40 % alennuksessa, ja käytetyt tuotteet vieläkin edullisempia.

Esimerkiksi uusi Iittalan Aalto-lasi maksaa normaalisti 29,90 euroa, mutta outlet-myymälästä sen voi saada 19,90 eurolla. Käytetty Iittalan Birds by Toikka -lintu maksoi normaalisti 199 euroa, mutta outlet-myymälästä sen voi saada vain 99 eurolla.

Näin löydät parhaat löydöt Iittala Outlet -myymälästä

Jos haluat löytää parhaat löydöt Iittala Outlet -myymälästä, kannattaa tehdä hieman tutkimusta ennen vierailua.

  • Tutustu Iittalan verkkosivustolla myynnissä oleviin tuotteisiin. Näin saat hyvän käsityksen siitä, mitä myymälöissä on tarjolla.
  • Seuraa Iittalan sosiaalisen median kanavia. Myymälöistä julkaistaan usein tietoa uusista alennuskampanjoista ja erikoistarjouksista.
  • Vieraile myymälässä usein. Iittala Outlet -myymälöiden valikoima vaihtuu jatkuvasti, joten sinulla on aina uusia löytöjä tiedossa.

Iittala Outlet -myymälät ovat loistava paikka löytää aidot suomalaiset design-tuotteet edullisesti. Seuraamalla yllä olevaa vinkkejä, saat varmasti parhaat mahdolliset löydöt.

Lue myös: Bondora laina


Lue myös muita aiheita muualta: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)
Hakusanamarkkinointi (aukeaa ertuki.fi sivuston sivulle)
Lainavertailu (aukeaa vertaanetissa.fi sivuston sivulle)
HSL Sovellus (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Viaplay (aukeaa nettiruutu.fi sivustolle)
Uusi MobilePay (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)