Helsinki Outlet: Löydä ainutlaatuisia muotihelmiä ja sisustustarvikkeita edulliseen hintaan

Helsinki Outlet on ainutlaatuinen ostoskylä Vantaan Kuninkaalan Porttipuistossa, aivan Kehä III:n ja Lahdenväylän läheisyydessä. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tunnettujen brändien laatutuotteita jopa 70% alennuksella normaaleista hinnoista. Ostoskylästä löydät vaatetta, kenkiä, asusteita, sisustustarvikkeita ja paljon muuta.

Miksi valita Helsinki Outlet?

  • Edulliset hinnat: Helsinki Outletista löydät aina huippumerkkejä jopa 70% alennuksella.
  • Laaja valikoima: Ostoskylässä on yli 40 myymälää, joten valinnanvaraa riittää.
  • Tunnetut brändit: Löydät mm. seuraavien merkkien myymälöitä: Adidas, Björn Borg, Calvin Klein, Diesel, Gant, Hugo Boss, Marimekko, Nike, Ralph Lauren ja Tommy Hilfiger.
  • Ainutlaatuinen miljöö: Helsinki Outlet on viihtyisä ja tunnelmallinen ostoskylä, jossa voit tehdä ostoksia rennossa ilmapiirissä.
  • Palvelut: Ostoskylässä on myös useita kahviloita ja ravintoloita, leikkipuisto sekä runsaasti pysäköintitilaa.

Mitä Helsinki Outletista voi löytää?

Helsinki Outletista löydät laajan valikoiman naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita. Myös sisustustarvikkeiden valikoima on runsas, ja löydät mm. huonekaluja, valaisimia, mattoja ja tekstiilejä. Ostoskylässä on myös useita erikoismyymälöitä, joista voit löytää esimerkiksi urheiluvälineitä, leluja ja elektroniikkaa.

Milloin Helsinki Outlet on avoinna?

Helsinki Outlet on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10-20 ja sunnuntaisin klo 11-18. Tarkista aukioloajat verkkosivulta www.helsinkioutlet.fi.

Miten Helsinki Outletiin pääsee?

Helsinki Outletiin on helppo tulla omalla autolla, julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen. Autolla matka taittuu Helsingistä noin 20 minuutissa ja Vantaan keskustasta noin 10 minuutissa. Pysäköintitilaa on runsaasti. Julkisilla kulkuvälineillä pääset Helsinki Outletiin bussilla numero 734 (pysäkki Kuninkaala) tai HSL:n Flex-kyydillä.

Vinkkejä Helsinki Outletiin:

  • Tilaa Helsinki Outletin uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista ja tapahtumista.
  • Lataa Helsinki Outletin mobiilisovellus, josta löydät mm. myymäläkartta, aukioloajat ja tarjoukset.
  • Seuraa Helsinki Outletia sosiaalisessa mediassa: Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.
  • Varaa riittävästi aikaa ostosreissulle, sillä Helsinki Outletista löydät paljon mielenkiintoista tutkittavaa.

Helsinki Outlet on täydellinen paikka löytää ainutlaatuisia muotihelmiä ja sisustustarvikkeita edulliseen hintaan. Tervetuloa tutustumaan!

Tässä vielä muutamia hyödyllisiä linkkejä: