Digitaalinen ePassi: Henkilöstöetut helposti ja digitaalisesti

Digitaalinen ePassi on suomalainen työsuhde-etu, joka tarjoaa työntekijöille etuja erilaisiin tarpeisiin. Perinteinen ePassi on muovinen kortti, mutta nykyään ePassia on saatavilla myös digitaalisena versiona. Digitaalinen ePassi on helppokäyttöinen ja joustava vaihtoehto, joka tuo työsuhde-edun mukanaan kaikkialle.

Mitä on digitaalinen ePassi?

Digitaalinen ePassi on ePassi-sovelluksessa oleva virtuaalinen kortti. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteille. Sovelluksessa näkyy kaikki työntekijän ePassi edut, ja niillä voi maksaa suoraan kassalla tai verkossa.

Digitaalinen ePassi on samanlainen kuin perinteinen ePassi, mutta sillä on muutamia etuja. Digitaalinen ePassi on aina mukana, sillä se on puhelimessa. Lisäksi digitaalisen ePassin avulla voi maksaa myös verkossa.

Digitaalisen ePassin hyödyt

Digitaalisella ePassilla on useita etuja perinteiseen ePassiin verrattuna:

  • Aina mukana: Digitaalinen ePassi on aina mukana puhelimessa, joten sitä ei tarvitse unohtaa kotiin tai työpaikalle.
  • Helppokäyttöinen: Digitaalista ePassia on helppo käyttää. Maksut tehdään suoraan sovelluksella, ja kuitti esitetään kassalle.
  • Maksu verkossa: Digitaalista ePassia voi käyttää myös verkossa. Maksu suoritetaan sovelluksessa, ja kuitti lähetetään sähköpostitse.

Digitaalisen ePassin käyttö

Digitaalisen ePassin käyttö on helppoa. Ensin tulee ladata Epassi-sovellus puhelimeen. Sovelluksen lataaminen on ilmaista.

Kun sovellus on ladattu, tulee kirjautua sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnus ja salasana saa työnantajalta.

Kun on kirjautunut sisään, näkyy sovelluksessa kaikki työntekijän ePassi-edut. Edut voi tarkastella ja käyttää sovelluksen kautta.

Maksut tehdään sovelluksen kautta. Maksutapahtuma vahvistetaan sormenjäljellä tai PIN-koodilla.

Digitaalisen ePassin edut työnantajalle

Digitaalinen ePassi tuo myös työnantajille etuja:

  • Helppo ja tehokas hallinta: Digitaalista ePassia on helppo hallita. Työnantaja voi hallinnoida etuja ja käyttäjiä verkossa.
  • Tuloksia mitattavissa: Digitaalista ePassia käyttämällä työnantaja voi seurata, miten työntekijät käyttävät työsuhde-etuja.

Digitaalisen ePassin tulevaisuus

Digitaalinen ePassi on kasvava trendi. Yhä useammat työnantajat tarjoavat työntekijöilleen digitaalista ePassia. Digitaalinen ePassi on helppokäyttöinen ja joustava vaihtoehto, joka tuo työsuhde-edun mukanaan kaikkialle.tunesharemore_vertadd_photo_alternate


Lue myös nämä aiheet muualta:

Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)
Hakusanamarkkinointi (aukeaa ertuki.fi sivuston sivulle)
Lainavertailu (aukeaa vertaanetissa.fi sivuston sivulle)
HSL Sovellus (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Viaplay (aukeaa nettiruutu.fi sivustolle)
Uusi MobilePay (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
MobilePay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Taikuri (aukeaa koomikkotaikuri.fi sivustolle)
Koomikko (aukeaa koomikkotaikuri.fi sivustolle)
Stand Up (aukeaa koomikkotaikuri.fi sivustolle)