Bank Norwegianin luottokortti matkakumppanina: Opas säästämiseen ja hyötyihin

Bank Norwegian on vakiinnuttanut asemansa digitaalisena pankkina, joka tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja. Yksi sen suosituimmista tuotteista on luottokortti, joka on suunniteltu erityisesti matkailijoiden tarpeisiin. Tässä kattavassa oppaassa perehdymme siihen, kuinka voit hyödyntää Bank Norwegianin luottokorttia matkoillasi parhaalla mahdollisella tavalla ja samalla säästää rahaa.

Miksi valita Bank Norwegianin luottokortti matkoille?

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon matkailijoille:

 • CashPoints-palkitsemisohjelma: Saat CashPoints-pisteitä jokaisesta kortilla tekemästäsi ostosta. Nämä pisteet voit käyttää lentolippujen, hotellivarausten ja muiden matkapalveluiden maksamiseen.
 • Matkavakuutus: Korttiin sisältyy kattava matkavakuutus, joka tuo turvaa matkoillesi. Vakuutus kattaa muun muassa matkan peruuntumisen, sairastumisen ja matkatavaroiden katoamisen.
 • Ei valuutanvaihtokuluja: Kun maksat kortilla ulkomailla, et joudu maksamaan valuutanvaihtokuluja. Tämä voi säästää huomattavia summia, varsinkin jos matkustat usein.
 • Joustavat maksuvaihtoehdot: Voit valita itsellesi sopivimman tavan maksaa luottokorttilaskusi. Voit maksaa koko laskun kerralla tai jakaa sen pienempiin eriin.

Kuinka kerätä CashPoints-pisteitä tehokkaasti?

CashPoints-pisteiden kerääminen on helppoa. Saat pisteitä kaikista kortilla tekemistäsi ostoksista, niin arjen hankinnoista kuin matkavarauksista. Voit kerryttää pisteitä entisestään hyödyntämällä Bank Norwegianin yhteistyökumppaneita. Kun varaat esimerkiksi lennot tai hotellin yhteistyökumppanin kautta, saat usein enemmän pisteitä kuin tavallisesti.

Vinkkejä CashPoints-pisteiden käyttämiseen

CashPoints-pisteet ovat kuin virtuaalivaluuttaa, jota voit käyttää matkasi kustannusten kattamiseen. Voit käyttää pisteitäsi esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Lentoliput: Varaa lentosi Norwegianin verkkosivujen kautta ja maksa ne kokonaan tai osittain CashPoints-pisteillä.
 • Hotelliyöt: Useat hotellit ympäri maailmaa hyväksyvät CashPoints-pisteet maksuvälineenä.
 • Autonvuokraus: Vuokraa auto matkallesi ja maksa se pisteilläsi.
 • Matka-aktiviteetit: Osta retkiä, konserttilippuja tai muita elämyksiä pisteilläsi.

Miten säästää rahaa Bank Norwegianin luottokortilla?

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa useita tapoja säästää rahaa matkoilla:

 • Cashback-tarjoukset: Hyödynnä kortin cashback-tarjoukset, joissa saat tietyn prosenttiosuuden ostoksistasi takaisin.
 • Alennukset yhteistyökumppaneilta: Bank Norwegianilla on laaja verkosto yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat kortinhaltijoille alennuksia esimerkiksi hotelleista, ravintoloista ja autonvuokrauksesta.
 • Lounge-edut: Joissakin Bank Norwegianin korteissa on lounge-etuja, jotka antavat sinulle pääsyn lentokenttien loungeihin. Loungessa voit rentoutua ja nauttia tarjoiluista ennen lentoasi.

Turvallisuus ennen kaikkea

Bank Norwegianin luottokortti on turvallinen maksuväline matkoilla. Kortti on suojattu useilla turvatoimilla, kuten sirulla ja PIN-koodilla. Lisäksi korttiin sisältyvä matkavakuutus tuo lisäturvaa matkoillesi.

Yhteenveto

Bank Norwegianin luottokortti on erinomainen valinta matkailijoille, jotka haluavat säästää rahaa ja hyötyä monipuolisista eduista. CashPoints-palkitsemisohjelma, matkavakuutus ja valuutanvaihtokulujen puuttuminen tekevät kortista houkuttelevan vaihtoehdon. Hyödyntämällä kortin tarjoamia etuja voit tehdä matkoistasi entistäkin edullisempia ja nautinnollisempia.

Toivottavasti tämä opas auttaa sinua hyödyntämään Bank Norwegianin luottokorttia parhaalla mahdollisella tavalla matkoillasi!